Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Καλοκαιριού Βόρειας Κυνουρίας

Με δύο σλόγκαν, «Ελάτε να δείξουμε το καθαρό μας πρόσωπο» και «Ελάτε να χαρούμε τον πολιτισμό μας», ξεκινά και εφέτος το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Το πρόγραμμα της Βόρειας Κυνουρίας για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2017 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου και ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς προλογίζοντας τον εφετινό σχεδιασμό τονίζει ότι σκοπός του Πολιτιστικού Καλοκαιριού είναι να προσφέρει ανάσες ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Σημειωτέον ότι όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο, ενώ οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη Βόρεια Κυνουρία. Ηχηρά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Σκουλάς, η Λιζέτα Καλημέρη θα πραγματοποιήσουν συναυλίες, ενώ μικρές εκπλήξεις περιμένουν τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Βόρειας Κυνουρίας όπως οι «Μουσικοί του δρόμου», beach party με τους Imam Baildi, εργαστήρια θεατρικά και άλλα, και φυσικά το καθιερωμένο Estella Festival.

Ο κ. Παναγιώτης Μαντάς σημειώνει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook σχετικά με την εφετινή διοργάνωση:

«Μετά τη Μαρία Φαραντούρη, τον Θάνο Μικρούτσικο, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Βασίλη Λέκκα, τη Μαρία Σουλτάτου, τον Γιάννη Κούτρα και τόσους άλλους, ειλικρινά ήταν δύσκολο να οργανώσεις το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Παρ' όλα αυτά, ελπίζω ότι τα καταφέραμε και φέτος...».

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.