Βραβείο για τις χονδροελιές Δολιανών

Το περιοδικό Γαστρονόμος και φέτος, για 10η συνεχή χρονιά, βράβευσε τους ανθρώπους που, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, επιμένουν ποιοτικά.

 Ανθρώπους που με τη δουλειά τους αναδεικνύουν τον πραγματικό πλούτο αυτού του τόπου μέσα από τα προϊόντα του και οι οποίοι, έχοντας αντιληφθεί τις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή αλλά και της σύγχρονης ελληνικής και διεθνούς αγοράς, παράγουν, τυποποιούν και εμπορεύονται επωνύμως και υπευθύνως τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα. Με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο και υπακούοντας στη συνείδησή τους, συχνά ανεξαρτήτως κόστους.

Τα Αρκαδικά προϊόντα φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό τον διαγωνισμό με την Γεωργία Ζέρβα να αποσπά βραβείο για τις χονδροελιές Δολιανών που έκλεψαν την.... «παράσταση» στην τυφλή γευσιγνωσία του Γαστρονόμου.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η Γεωργία Ζέρβα και η χονδρελιά Γίγας «Το Δολιανίτικο» (παραγωγή στα Δολιανά Αρκαδίας) , βραβεύτηκαν με Βραβείο Ποιότητας για την παραγωγή ελιάς για το 2017, σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο στις 12/9/2017.

Πηγή: gastronomos.gr