Το Travel Channel στο Παράλιο Άστρος

Το τηλεοπτικό συνεργείο της δημοφιλούς ξένης σειράς «House Hunters International» που μεταδίδεται στο Travel Channel βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Παράλιο Άστρος, όπου και πραγματοποιεί γυρίσματα για μία νέα σειρά επεισοδίων.

Το «House Hunters International» είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής σειρά εκπομπών, αμερικανικής παραγωγής, που προβάλλεται από τα συνδρομητικά κανάλια και στη Ελλάδα. Σε κάθε επεισόδιο παρακολουθούμε την προσπάθεια ενός ιδιώτη, ζευγαριού ή οικογένειας, από διάφορα σημεία του πλανήτη, να βρει το κατάλληλο σπίτι για αυτούς στην πόλη όπου πρόκειται να μετακομίσουν λόγω δουλειάς ή απλώς λόγω διάθεσης για αλλαγή.

Η ανάδειξη της Βόρειας Κυνουρίας σε αυτή την εκπομπή, σημαίνει ότι το υπέροχο αυτό μέρος της Αρκαδίας που συνδυάζει μοναδικές μεγάλες παραλίες, δάση και παραδοσιακά ορεινά χωριά, κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος στον παγκόσμιο χάρτη των πόλεων που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί και -γιατί όχι;- να ζει.

Εικόνες από το γραφικό Παράλιο Άστρος, το θέατρο και τον φάρο στο «νησί» θα προβληθούν στο Travel Channel, γεγονός που από μόνο που δίνει επιπλέον διαφήμιση και αναγνώριση στα παράλια της Αρκαδίας, προσελκύοντας περισσότερους επισκέπτες, αλλά και αγοραστές ακινήτων στη Βόρεια Κυνουρία.

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας είναι αρωγός και βοήθησε στις γραφειοκρατικές διαδικασίες έτσι ώστε να γίνουν όλα σύμφωνα με την νομοθεσία με παράλληλο όφελος την προβολή της περιοχής.

Οι φωτογραφίες είναι από τα γυρίσματα της σειράς στο κατάστημα Thalassa  All  Day Waterfront Leisure στο Παράλιο Άστρος.

Πηγή: arcadiaportal.gr