«Ταξίδεψαν» το κοινό οι Θαλασσινός - Σκουλάς στο Παράλιο Άστρος

Μια μοναδική συναυλία απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Θέατρο του Παραλίου Άστρους την Παρασκευή 4 Αυγούστου. Οι Παντελής Θαλασσινός και Βασίλης Σκουλάς ένωσαν τις φωνές και τις μουσικές τους μαζί με το πλήθος κόσμου που έσπευσε να τους συναντήσει, συνοδοιπόρους και συνταξιδιώτες στο ελληνικό τραγούδι που ενώνει όλες τις άκρες της Ελλάδας μεταξύ τους.

Οι δύο δημιουργοί ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο τα τραγούδια που όλοι αγαπάμε και επικοινώνησαν με τον κόσμο που τους καταχειροκροτούσε ενθουσιασμένος καθ' όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενέταξε στο πρόγραμμα του Πολιτιστικού Καλοκαιριού και υποστήριξε τη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε ο Πατριωτικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας. Η Βόρεια Κυνουρία δίνει ιδιαίτερη σημασία στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, προσκαλώντας κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα τα οποία ανταποκρίνονται στο κάλεσμά της.

Στη συναυλία έπαιξαν οι μουσικοί: Πέτρος Βαρθακούρης κοντραμπάσο, Σωτήρης Μαργώνης βιολί, Πάνος Δημητρακόπουλος κανονάκι, Λευτέρης Χαβουτσάς κλασική κιθάρα, Φίλιππος Πακο Λευκαδίτης τύμπανα, κρουστά,
Γιάννης Σπαχής λαούτο, Μιχάλης Κονταξάκης μαντολίνο.

Πηγή: arcadiaportal.gr